пятница, 16 февраля 2024 г.

Україна для нас єдина країна

 

                                                         Патріотична акція



          16 лютого в Україні святкують особливе свято - День Єднання. Акцію створив президент Володимир Зеленський 2022 року.  Головна мета цього дня - показати єдність українського народу.

     Єдність українського народу - це наша спільна сила, яка допомагає протистояти агресії росії. Хоча два роки тому було важко повірити у те, що війна все-таки розпочнеться, але за цей час ми навчилися цінувати кожний день. Наша єдність має залишитись міцним ланцюжком, який захищає та оберігає всіх нас, українців, і в цей день, і на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила у єдності, маємо одну велику спільну мрію - перемога України.

     В умовах війни, повітряних тривог, обстрілів та щоденних трагедій, День єднання набув особливого змісту. Це чергова можливість нагадати світу, що ми боремося і будемо боротися за свободу та щасливе майбутнє.

     З ініціативи Артелярщинської бібліотеки-філії та Будинку культури для жителів села та громадян України з числа внутрішньопереміщених осіб на території нашої громади до Дня єднання проведено національно-патріотичний флешмоб "Під сино-жовтим прапором свободи, з'єднаємо великий наш народ"



























Комментариев нет:

Отправить комментарий