суббота, 15 апреля 2023 г.

Писанка мальована, з любов'ю подарована

                     Майстер-клас по виготовленню великодньої писанки



          Наближається одне з найважливіших християнських свят - Великдень. А Великдень неможливо уявити без української писанки - символу Христового Воскресіння, весняного відродження природи, зародження життя, символу сонця, тепла і вічності.

          Писанкарство - це незвичний майстер-клас для дорослих та дітей. Майстер-клас по виготовленню писанки "Світ української писанки" провели працівники Артелярщинської бібліотеки та будинку культури для дітей молодшик класів  напередоді християнського свята Великодня. Бібліотекар розповіла присутнім про писанку - символ Великодня, про її цінність та красу, як обирати візерунок, який символізує Ваші бажання на найближчий рік.

     Діти активно прийняли участь у виготовленні великодніх писанок. З задоволенням та великими стараннями розписували  писанки, проявляли свої творчі здібності.










     Напередодні Великодня здавна існує традиція прикрашати писанками  великоднє дерево. Щороку цю традицію продовжують юні  читачі нашої бібліотеки. Своїми витворами мистецтва на шкільному подвір'ї прикрасили "Великоднє дерево", оберіг нашого села.









Комментариев нет:

Отправить комментарий