пятница, 12 мая 2023 г.

Конкурс дитячої творчості "Казка для матусі!" Обрано переможців

      Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, яким ми звертаємось до найріднішої, найдорожчої, найближчої,найдобрішої, наймилішої для нас людини, людини з прекрасним і гарним іменем - Мама! Материнська ласка гріє нас упродовж усього життя, її любов не знає страху. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки.

     Щоб вшанувати наших матусь, їх самопожертву та небачену стійкість і витримку, до Дня матері, яке ми відзначаємо в травні, за підтримки Зіньківської міської ради, відділу культури та спорту виконавчого комітету Зіньківської міської ради Зіньківською публічною бібліотекою було ініційовано проведення конкурсу дитячої творчості "Казка для матусі".




     Дітям Зіньківської громади та з сімей ВПО, які знайшли в ній тимчасовий притулок, було запропоновано написати власний твір в літературному жанрі казки.




     Серед 39 робіт, які були представлені на конкурсі, користувач Артелярщинської сільської бібліотеки Ткаленко Софія, з казкою "Подарунок для найрідніших" в категорії дітей віком від 10 до 13 років зайняла III почесне місце. За перемогу Соня отримала першу власну книжечку з авторською казочкою, надруковану та оформлену бібліотечними працівниками, набір для художньої творчості та солодкий подарунок.










      З перемогою в конкурсі дітей та їхніх батьків вітали секретар виконавчого комітету Зіньківської міської ради Галина Перехрест та директор КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка" Наталя Тоцька.




Комментариев нет:

Отправить комментарий