среда, 28 июня 2023 г.

Сила закону - сила держави

 




          28 червня  наша країна відзначає День Конституції.  Саме 27 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.




     Конституція України посідає важливе місце серед інших законів держави, адже саме вона є фундаментом для всіх законів у державі. Усім своїм змістом Конституція спрямована на забезпечення суверенітету України, ставлення її , як незалежної правової держави.




     До уваги користувачів бібліотеки представлена правознавча виставка "Конституція і Євросоюз:  людина, свобода, демократія". Представлені матеріали ознайомлять з важливими етапами історичного розвитку України на шляху до становлення України, як конституційної держави. Переглянувши виставку ви дізнаєтесь значення Конституції, в якій закріплено право українського народу мати власну державу, адже  Конституція має особливе значення в умовах воєнного стану, коли ворог намагається відібрати у нас, українців, право на життя, свободу, освіту, право рости вільними та щасливими жителями нашої країни. 




     Ми - українці, єдиний народ, який поважає Закон і любить свою Батьківщину.

Комментариев нет:

Отправить комментарий