среда, 7 июля 2021 г.

Рідна домівка, рідна сім'я - тут виростає доля моя

       


 

       День родини в Україні відзначають 8 липня.  День родини - це не просто свято, коли люди можуть нагадати, наскільки важливою є родина.  Це ще один привід зустрітися з найближчими, висловити їм свою вдячність та любов. Здавна відомо, що родина - невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, успіху, добра та злагоди. Вона є берегинею традицій наших пращурів та всього розумного,  світлого, вічного, що наповнює життя яскравими фарбами та позитивними емоціями.




      Родина завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації, берегинею людських цінностей та історичних спадкоємностей поколінь, чинником стабільності і розвитку. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім'ї, де родина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї рідної землі. У сім'ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією складовою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.




      Перша зустріч людини з книгою розпочинається в родині. Сімейне читання споконвічно направляє у світ книжкової культури, яка починає формуватися як читача задовго до того, як вивчить азбуку.




      Тож шановні читачі бібліотеки вітаю Вас та Ваші сім'ї з українським днем родини, бажаю міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної родини.

                                     Мир тобі, українська родино!

                                     Хай панує між Вами щоднини

                                     Щире слово і правда свята.




                                        

Комментариев нет:

Отправить комментарий